Engelse pond omrekenen

Het Verenigd Koninkrijk is een voorbeeld van een land dat nog geen gebruik maakt van de Euro, deze landen maken gebruik van de Engelse Pond, ook wel Pond Sterling genoemd. Voor deze munteenheid wordt het valutateken .gebruikt. Dus als u dit teken ziet, dan weet u dat het om de Engelse pond gaat. Stel dat u interesse heeft in aandelen die betaald moeten worden met Engelse Ponden, dan is het natuurlijk belangrijk dat u weet wat de waarde van de Engelse Pond op dat moment is. Met de berekeningsmachine op currency-converter.nl kunt u binnen een minuut zien wat de waarde van deze munten is op dit moment. Zo weet u precies of het nu een gunstig moment is om deze aandelen in te kopen.

Voor 100 Ponden krijgt u:

TOP ValutaOpenHuidige Koers
EUR  141,61141,61   (Euro)
USD  149,31149,31   (Amerikaanse dollar)
JPY  18.141,8718.141,87   (Japanese yen)
NOK  1.225,141.225,14   (Noorse Kroon)
SEK  1.289,091.289,09   (Zweedse kroon)
TRY  389,41389,41   (Turkse lire)
Alle koersen van de Engelse pond

Pond Sterling per 100:

TOP ValutaOpenHuidige Koers
USD  66,9766,97   (Amerikaanse dollar)
EUR  70,6270,62   (Euro)
JPY  0,550,55   (Japanese yen)
NOK  8,168,16   (Noorse Kroon)
SEK  7,767,76   (Zweedse kroon)
TRY  25,6825,68   (Turkse lire)
Disclaimer: alle koersen zijn minimaal 15 minuten vertraagd wegens wettelijke bepalingen, via de De plus 500 software kunt u de koersen wel in realtime zien.

Pond converter

Ook kunt u op deze manier bepalen of het een goed moment is voor de verkoop van de aandelen, bijvoorbeeld als het aandeel hoog staat, in combinatie met een goede prijs voor de Engelse Pond. Soms lijkt het aandeel meer waard, maar doordat de koers ongunstig is, verdient u veel minder dan u eigenlijk verwacht. U kunt zelfs verlies maken! Als u winst maakt, kunt u volgende keer weer meer aandelen kopen, of u kunt ervoor kiezen om iets leuks te kopen voor het hele gezin. Dit lukt natuurlijk niet als u zich vergist in de koersen van de Engelse Pond. Daarom is het belangrijk om, voordat u besluit een aandeel te kopen of te verkopen, een extra controle uit te voeren op currency-convertor.nl. Vergeet niet dat een Engelse Pond is onderverdeeld in 100 pence. Het enkelvoud van pence is penny, hiervoor wordt de p als symbool gebruikt.

Handelen in valuta
Dus ook als u een p ziet staan, dan weet u dat u het bedrag eerst om moet rekenen. Het handelen in aandelen is een leuke hobby als u winst maakt, u kunt door slim te handelen, en snel te reageren leuk bijverdienen, soms zelfs een extra inkomen genereren. In sommige periodes zult u zien dat de waarde van uw vermogen met slim handelen, goed opletten, en een beetje geluk, veel meer rente opbrengt dan de spaarrekening op uw bank. Het vermogen kan zelfs verdubbelen! Maar wees wel voorzichtig, want als u fouten maakt, of bijvoorbeeld vergeet de koersberekeningen op currency-converter.nl uit te voeren, dan loopt u een hoop risico, en kunt u uw zuurverdiende geld kwijt raken.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Het is dan ook slim om eerst een tijdje te oefenen zonder dat u er geld in steekt, zodat u feeling voor de markt krijgt, en leert snel te reageren en snel de juiste hulpmiddelen leert te gebruiken. Op deze manier komt u er ook achter of het handelen in aandelen een geschikte hobby voor u is, en u aan een extra inkomen helpt. Als u extra geld verdient, dan is het hele gezin hiermee blij, u kunt dan immers leuke dingen doen, of bijvoorbeeld die ene mooie gezinsauto kopen, van het geld dat u zelf bij elkaar gehandeld heeft.

Pond converter

Voor
Krijgt u