De Zwitserse Franc

De Zwitserse Franc is een munteenheid die ook veel wordt gebruikt voor het handelen in aandelen. Deze munt wordt namelijk niet alleen in Zwitserland gebruikt, maar ook in Liechtenstein. De Zwitserse Frank is onderverdeeld in rappen. 100 Rappen is 1 Zwitserse Frank. De kleinste munt van Zwitserland is vijf Rappen waard, dit is een koperen munt. Tien Rappen heeft een zilveren kleur, net als bij twintig Rappen, en bij de munt van vijftig Rappen. Ook de kleinere bedragen in Zwitserse Francs, een frank, twee frank en vijf frank zijn zilverkleurig.

Voor 100 Zwitserse franc krijgt u:

TOP ValutaOpenHuidige Koers
EUR  93,9893,98   (Euro)
USD  99,0999,09   (Amerikaanse dollar)
GBP  66,3766,37   (Engelse Pond sterling)
JPY  12.039,9812.039,98   (Japanese yen)
NOK  813,08813,08   (Noorse Kroon)
SEK  855,51855,51   (Zweedse kroon)
TRY  258,44258,44   (Turkse lire)
Alle koersen van de Euro

Zwitserse franc per 100:

TOP ValutaOpenHuidige Koers
USD  100,92100,92   (Amerikaanse dollar)
EUR  106,41106,41   (Euro)
JPY  0,830,83   (Japanese yen)
NOK  12,3012,30   (Noorse Kroon)
GBP  150,68150,68   (Engelse Pond sterling)
SEK  11,6911,69   (Zweedse kroon)
TRY  38,6938,69   (Turkse lire)
Disclaimer: alle koersen zijn minimaal 15 minuten vertraagd wegens wettelijke bepalingen, via de De plus 500 software kunt u de koersen wel in realtime zien.

Zwitserse Franc wisselkoers

Bij de handel in aandelen zult u deze kleine munten weinig tegenkomen, meestal gaat het om grotere bedragen dan enkele Francs. Des te belangrijker is het, dat u de munt goed kunt omrekenen naar euro`s, met de juiste koersen. Hiervoor kunt u terecht op currency-converter.nl, deze website rekent in enkele seconden uit wat de Zwitserse Franc waard is in Euro`s, met recente koersen. Vooral met grotere bedragen is het belangrijk dat u de juiste koers heeft, immers, 1 cent per Zwitserse Frank verschil, kan een groot bedrag worden! Net als met alle andere handel in aandelen, is het belangrijk dat u precies bijhoudt wat u heeft betaald voor een aandeel. Dit bedrag kunt u zowel in Euro`s als in Zwitserse Francen noteren. Ook is het verstandig de koers op het moment van aankoop te noteren.

Aandelen van de Zwitserse Frank
Op deze manier kunt u zien of het aandeel in Zwitserse Francen meer waard is geworden, en of de koers is gestegen of gedaald. Als de koers van de Zwitserse Franc stijgt, dan maakt u winst, zonder dat het aandeel hoeft te stijgen. Als de koers van het aandeel stijgt, dan maakt u ook winst, als de koers van de Zwitserse Frank niet te hard is gedaald. Het is dus altijd belangrijk om, voordat u besluit tot koop of verkoop van uw aandelen, even op currency-converter.nl te kijken, om te zien wat de koers doet, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u nog even geen winst maakt, met uw aangeschafte aandelen, dan kunt u beter nog even een aantal dagen of weken wachten, tot niet alleen de koers van de Zwitserse Franc gunstig is, maar ook de koers van uw aandelen gunstig is. Op die manier kunt u een leuke winst maken, waarvan u leuke dingen kunt gaan doen.

Handelen in de Zwitserse Franc
Als u slim handelt, komt financiŽle onafhankelijkheid dichterbij. Dus let op deze belangrijke dingen: Let op de koers van het aandeel, en let op de koers van de Zwitserse Franc, reken het bedrag eerst om met de currency converter, zodat u zeker weet dat u snel de juiste beslissing kunt maken. Sla de website currency-converter.nl op in uw favorietenlijst, zodat u hem altijd bij de hand heeft. Immers, de meeste winst met uw aandelen verkrijgt u als uw timing goed is. Deze snelle website levert u een hoop plezier en duidelijkheid op.

Zwitserse Franc Converter

Voor
Krijgt u